Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Takže je to článek od Pavla Tajkova. Říkal jsem si při čtení, že ten bloger Lhoták je dobře informován ze zdrojů separatistů a propagandy Kremlu, ale že budu číst článek přímo od ruského propagandisty, tak to mně nenapadlo. Je dobře, že se tam nepíše o zbězích separatistů a i ruských vojáků. Těm číslům by pan Lhoták ani nechtěl věřit. Navíc od 1.března byly separatistům ve zbrani sníženy měsíční platy o 33% z původních 16 tisíc rublů.

0 0
možnosti
Foto

;-D To ani náhodou. Kdo by pak dezertéry z obou stran živil a financoval:-P

2 1
možnosti
Foto

J89a10k82u80b 21R88o69t67h

2. 3. 2017 18:58

Mne by jen zajímalo, jak dlouho bude redakce tolerovat to neustálé vkládání článků velkoruských nacionálních bolševiků? Ale zřejmě považuje autora za exota, vzhledem k tomu, že ten se domnívá, že ruština je prazáklad jazyků a velkoslovanská (čti Ruská) říše se rozprostírala od Skotska po Kamčatku již před 5000 lety.:-/

10 1
možnosti

Velkoruská říše měla největší rozsah asi za Čingischána, i když to se jí tehdy ještě říkalo Mongolská říše. Obrovský rozsah měla i za Stalina, pokud do toho započítáme i závislá území včetně Československa. Ale bohdá se nikdy nestane, že by sahala od Skotska po Kamčatku, protože to by byl konec svobody a civilizovaného života.

4 0
možnosti
MK

Dočetl jsem pouze do místa, kde je anexe označena jako osvobození. Autore, obávám se, že doktor Chocholoušek by Vás určitě nepovažoval za lehký případ.

5 2
možnosti

Inu, sudetští Němci si také mysleli, že jsou osvobozeni, když byla území, která obývali, začleněna do Německé říše. Dá se na to nazírat různě. Autor je zřejmě fanouškem cizí, nepřátelské mocnosti, a tak přejal její argumentaci.

3 1
možnosti

"s nacisty panujícími v Kyjevě"?? Asi je to ve vašem případě zbytečné, ale do UA parlamentu se náckovské ani komunistické strany nedostaly, na rozdíl od Ruské hordy, že?

10 3
možnosti
BD

No příkladně Jaceňuk je typickým příkladem konzervativního politika. Tymošenková a Savčenková vybízející k vyhlazení všeho ruského jsou opět asi typické sluníčkářky. ... jo v Rusku mají svého Žirinovského. jenže ten je místo na titulních stranách a ve funkcích spíše za exota i v tom Rusku. takkový náš Sládek.

5 2
možnosti
BD

Demotivace a naprostá absence morálky a loajality k ukrajinskému vedení samozřejmě v armádě je, ale rozhodně nevěřím v převrat. Kolegyně má rodinu na Krymu a někde u Lvova. Samozřejmě je nálada u obou naprosto jiná a brutálně ve prospěch Krymu, ale na převrat to na Ukrajině nevypadá ani v náznacích. Budou se v tom tak nějak plácat a nějak to dopadne. On tu zadluženou, rozdělenou a demoralizovanou Ukrajinu nikdo moc nechce. prostě režiséři Majdanu nesprávně vyhodnotili rozdílnost východu a západu, loajalitu Krymu spíše k Rusku a i odhodlanost Moskvy Sevastopol neodevzdat.

7 0
možnosti

A ti "režiséři Majdanu", to byl kdo? Myslíte, že to byli spíše židozednáři, Ilumináti, rozenkruciáni nebo snad mimozemští Ještírci?

0 3
možnosti
SN

:-)....Mně se Váš článek líbí ! MOžná tam zajede Štětina dodat jim bojového ducha!

R^R^R^

1 7
možnosti

Měl byste si to trochu poupravit. Nacisté vládnou v Moskvě. Na Ukrajině ještě pořád probíhají svobodné volby.

5 7
možnosti
BD

Jo a co teprve hlasování pod dohledem Pravého sektoru v parlametu. Majdan byl typická ukázka demokratických voleb. Následné volby, kdy volila jen polovina Ukrajiny by za jiných okolností neuznal vůbec nikdo kromě Zimbabve. jenže výsledek byl žádoucí a v pořádku, takže nikdo z demokratů najednou nevolal po opakování. narozdíl od jiných i v jakoby civilizovaných zemích, kde je tenhle řev slyšet poměrně pravidelně a v případě Euroústavy přejmenované na Lisabonskou smlouvu se to i realizovalo.

8 2
možnosti
Foto

Když to vezmu kolem a kolem, bych pana autora Lhotáka navrhl na prezidenta, což?

6 2
možnosti

Já bych pana autora navrhnul na prezidenta Podněstří. Něbo nějakého jiného Rusy okupovaného území. Tam se výborně hodí.

7 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS