Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdy přesně naši vlast zničil Západ? Nebo píšete sci-fi? Naši vlast zatím stačilo zničit jenom Ruské impérium, čili Východ. Zatím jsme se z toho nevzpamatovali.

0 0
možnosti
Foto

V85í73t 79J60a17n27š65a

21. 2. 2017 22:47

Nenechte se vyprovokovat. :-) Je to jen ruský, internetový troll. Mrkněte do jeho seznamu článků.... Je to public relations of SSSR ;-D

1 1
možnosti
JK

J70a51n 64K45r28u68p90k63a

21. 2. 2017 21:25

Učit se od Číny? Od koho jsem to slyšel poprvé?

1 0
možnosti
Foto

Nedočetl jsem to, to se nedá. Ach jo, nic o životním prostředí, nic jak si tam žijí obyčejní lidé. Nulová cena lidského života. Škoda času.

2 0
možnosti
RH

Úspěch Číny je podmíněn Západem, prozatím se jen technologicky a vědecky inspiruje na Západě. Čína ekonomicky vyrostla jako dílna západních technologií a západních společností.

6 0
možnosti
VK

Stačil mi nadpis a první věty, abych odplivl.:-P:-/

7 2
možnosti
MK

Když už máte žaludek na to, ohánět se Mao-Ce-Tungem, rád bych připomněl cca 80000000 (osmdesát miliónů !) lidí, kteří Maovým přičiněním nemohli chodit vůbec (a nejen chodit).

4 0
možnosti
Foto

Pokud odhad počtu obětí kolísá mezi 50-100 miliony, tak to znamená, že jejich počet se limitně blíží k nule. Aby Amíci souhlasili s připuštěním Číny do RB OSN, tak bylo nutné sehrát divadlo. Stejně tak je pravdou, že Amíci ctící lidská práva jako Písmo svaté by nikdy nepřipustili, aby se stát, který by měl za sebou takovou pohnutou historii, se stal členem RB OSN. Stačí vzpomenout, jak potahovali ČSSR kvůli disidentům.

0 0
možnosti
DB

nemá v tomto směru se dívat na přísně konkrétní jevy minulosti ale na stav dnešní....dnes je světová ekonomická geopolitika takováto.....jsou 4 mocnosti...1) USA, 2)EU, 3)Rusko a 4) ČÍNA

pořád nejlépe jsou na tom USA, EU je n tom nejhůře, protože nemá jednotné vedení, není to federace a nemá svou vlastní armádu, Rusko má obrovskou plochu a nerostné bohatství, ale problémy s lidmi, Čína má jednu obrovskou výhodu a to ej množství lidí, ..cca 1,4 miliardy lidí...z toho je 400 mio asi tak bohatých jako americká střední vrstva.....a to proto, že tito mohou brutálně vykořisťovat onu miliardu vlastních lidí...což nikdo z dalších mocnosti nemůže....takže Čína má v tomto směru obrovské zdroje.........zároveň ale v přepočtu na obyvatele je na tom velmi špatně se životní úrovní..

EU je na tom ekonomicky, rozlohou a lidmi krom Číny nejlépe, ale nemá svou vlastní armádu..a je tedy slabochem mezi světovými mocnostmi....protože se musí spoléhat na pomoc USA, svého hlavního ekonomického konkurenta........který je dokonce tak drzý, že krade v EU nadané mozky a bere si je do USA a tím ochuzuje kapacity EU.....

1 0
možnosti
RH

Rusko je na sestupu, do budoucna bych spíš sázel na Jižní Ameriku nebo Indii...

2 0
možnosti
Foto

Jste chorý. "Zničení naší země západem".

Napadlo vás, že Amerika v minulém století vytáhla Evropu z průseru? /pokud byste argumentoval rolí Ruska, tak nebýt Hitlerovy expanse na Východ bychom dnes byli buď vyhubeni Němci, nebo již rozmělněni na Sibiři - v lepší případě.

Dávat za vzor Čínu a její ekonomiku /koupil byste si raději čínské nebo americká auto?/ Číňané vše kopírují a poté vyrábějí levný šmejd.

V Číně se popravují lidé na orgány, což je doloženo absolutně nezvyklým vysokým číslem transplantací - těch oficiálně přiznaných, celkový počet je vyšší.

Zkuste vždy rubriku humor. Ten váš je ale hodně černý.

14 0
možnosti

...to "chorý", je hodně slabé slovo...

6 0
možnosti
MS

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS